Sundheds- og ældrechef til Hjørring Kommune

Kategori: Velfærd
Jobniveau: Afdelingschef

Som sundheds- og ældrechef i Hjørring Kommune får du ansvaret for, at Sundheds- og Ældreområdet drives sikkert og effektivt med høj kvalitet i servicen parallelt med, at du varetager betydelige organisatoriske udviklings- og strategiopgaver. Ligeledes får du en betydelig rolle som personaleleder for områdeledergruppen, der har høje forventninger til, at deres kommende leder kan understøtte, udvikle og udfordre deres individuelle og fælles ledelse opad og nedad i organisationen. Derudover skal du bidrage med dine kompetencer og erfaring i samspillet i chefgruppen på tværs af Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen. Endvidere forventes du at bidrage til den samlede chefgruppes helhedsindsats i kommunen samt et konstruktivt samspil med de eksterne sundhedsaktører.
 
Du tilbydes et job med en attraktiv kombination af strategiske udviklingsopgaver, ledelse af ledere samt ansvaret for et stort driftsområde, der er afgørende for morgendagens velfærd for borgere i Hjørring Kommune. Den optimale kandidat både evner og motiveres af dette brede og komplekse ansvar, hvor der skal skabes værdi i snitfladerne mellem områderne i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen, og hvor det er den kompetente ledelse af ledere, der er i højsædet som en afgørende forudsætning for, at forvaltningen kan løse sine samfundsvæsentlige opgaver.
 
Den rette profil har en relevant uddannelsesbaggrund og betydelig indsigt og erfaring fra det sundhedsfaglige område. Det er afgørende, at den kommende chef har ledererfaring fra en politisk ledet organisation, som gerne må være kombineret med en lederuddannelse. Den rette profil har derudover indsigt i og solid praksiserfaring med drifts- og økonomistyring og kan genkende sig selv i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningens værdier. Som leder er du god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, du tænker strategisk, tværgående og skaber rum for nytænkning. Du er troværdig og ansvarsfuld, og sikrer sammenhæng mellem ord og handling. 
 
Læs venligst mere om Hjørring Kommune, Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen, stillingen som sundheds- og ældrechef samt ansættelsesprocessen i det uddybende notat samt bilag 1, bilag 2, bilag 3 og bilag 4.
 
Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte Jesper Lund fra Mercuri Urval på telefon 4045 3435 for en uforpligtende og fortrolig dialog om vilkår og muligheder i stillingen. Der kan endvidere i fortrolighed rettes henvendelse til direktør Leif Serup fra Hjørring Kommune på telefon 4122 3015.
 
Ansøgning
Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-04780). Ansøgningsfristen udløber den 9. april 2018, kl. 10.00.
 
Om virksomheden
I Hjørring Kommune tror vi på, at alle borgere har et grundlæggende ønske om at kunne klare sig selv mest og længst muligt. Det er Hjørring Kommunes ambition, at de borgere, der af den ene eller anden grund har brug for kommunens støtte eller hjælp i en kortere eller længere periode, opnår højst mulig grad af selvhjulpenhed og mestringsevne. Til at lede Sundheds- og Ældreområdet, søger Hjørring Kommune nu en Sundheds- og ældrechef.
 
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori