PPC specialister (junior og senior)

Kategori: Kultur

Obsidian Digital er et digitalt marketingbureau, der vækster med lynets hast – sammen med vores kunder. Derfor har vi brug for flere dedikerede medarbejdere.

Vi leder efter to typer til ansættelse hurtigst muligt:

Dig, der har begrænset til ingen erfaring med PPC, men har en god forståelse for tal, brænder for den digitale verden og er ivrig efter at lære
Dig, der har meget erfaring med PPC og søger nye udfordringer blandt eliten
Er du en af disse to personer, så skal du læse opslaget færdigt og sende os en ansøgning ASAP!

Dine arbejdsopgaver
Din dagligdag vil bestå af at udarbejde analyser, rapporter og optimere vores kunders Google AdWords-konti. Derudover vil der også være en del kundekontakt i form af gennemgang af rapporter, ideer til nye tiltag og almindelig kundesupport. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel i forhold til forskellige arbejdsopgaver.

Den rette kandidat

  • kan have en baggrund som enten junior- eller seniorkonsulent indenfor digital marketing, men det er ikke et krav
  • har en analytisk tilgang til sit arbejde
  • har en god forståelse for tal
  • kan have erfaring med opsætning og optimering af AdWords-kampagner
  • har god forståelse for kundeservice og har mod på at have meget kundekontakt
  • kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale
  • har lyst til at arbejde i et højt tempo
  • er passioneret og læringsvillig
  • ønsker at gøre en forskel for sig selv, sine kollegaer, kunder og ikke mindst virksomheden!

 

Om Obdsidian Digital
Obsidian Digital er et datadrevet bureau, der huser nogle af de dygtigste og mest dedikerede specialister indenfor digitalmarketing i Danmark, som også forstår at have det sjovt.

Vi er specialister i søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords, Facebook Ads og konverteringsoptimering (CRO), og vi hjælper hver dag både danske og udenlandske virksomheder med at øge deres salg igennem udvikling og eksekvering af deres digitale marketingsstrategier.

Vores mål er altid at levere det størst mulige afkast til vores kunder og bidrage til at øge deres fremtidige digitale vækst. Derfor får man som ansat i PPC-teamet også godt indblik i og sparring med kollegaer i de øvrige afdelinger; SEO, Social (Facebook mv.) og E-mail Marketing – for at vi sammen kan skabe de bedste digitale strategier for vores kunder.

Hos Obsidian vil du som medarbejder kunne følge fastlagte karrieretrin, der vil give dig gode muligheder for at avancere og udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Vi arbejder hver dag på at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig både glad og værdsat, samt hvor der skabes en stærk holdånd og vindermentalitet!

Løn og Ansættelsesvilkår
Obsidian tilbyder en konkurrencedygtig løn. Den endelig løn vil blive aftalt alt efter kandidatens kompetencer og relevante erhvervserfaring.

Arbejdspladsen er i Telia Parken på Øster Allé 56, 2100 København Ø.

Hvis du ønsker yderligere information om jobbet og virksomheden, kan du kontakte Louise Kjær Schmidt på 61 68 26 09.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt!

Har du evnen og viljen til at lære nyt, lysten til at arbejde i et højt tempo i tæt samarbejde med dygtige kollegaer og endeligt en social personprofil, så skal du sende os din ansøgning med CV, uddannelsespapirer og referencer til Louise Kjær Schmidt på lks@obsidian.dk. Ansøgningen mærkes ”AdWords-ansøgning”.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori