Husk samarbejdet, hvis I skal flyttes

Regeringen har annonceret, at en række statslige institutioner skal flyttes. Er din blandt dem, så find inspiration i Samarbejdssekretariatets vejledning til, hvordan fokus på samarbejdet hjælper jer til at komme godt igennem.

Parterne på det statslige arbejdsmarkeds fælles sekretariatet, Samarbejdssekretariatet, har udarbejdet en folder, der skal hjælpe de statslige institutioner, som bliver flyttet i 2018. 

Udflytning af statslige arbejdspladser

Vi har samlet alle historier om udflytningsplanerne.

Læs meget mere her

Sekretariatet har bl.a. udarbejdet fem gode råd, der er baseret på tidligere erfaringer med flytning af statslige arbejdspladser. De fem råd er: 

 1. Medtænk dialog og inddragelse fra dag ét ! 
 2. Hav fokus på det konstruktive og fremadrettede
 3. Afklar SU-strukturen hurtigst muligt
 4. Håndtér utrygheden og hold fokus på kerneopgaven
 5. Kommunikation er afgørende

Ud over de fem gode råd, så kan du i folderen læse hvad samarbejdsaftalens regler er på området, samt personlige beretninger fra de statslige institutioner, som blev udflyttet i 2015. Du finder folderen på dette link.   

Endvidere er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du søger råd og vejledning til, hvordan samarbejdet kan hjælpe jer godt igennem processen. Du finder sekretariatets kontaktoplysninger på dette link

Emneord: Udflytning af arbejdspladser, OAO, Gode råd, 160118
Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) på DenOffentlige.dk Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) repræsenterer 27 medlemsorganisationer, hovedsageligt LO-forbund, med ansatte på de offentlige arbejdspladser. OAO er medlemsorganisationernes fælles offe...
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.03.18 Politik
  Regeringen: Privat lønudvikling er 8,6 procent

  Det er halve sandheder, når arbejdsgiverne påstår at deres ”tilbud” vil give lønstigninger til offentligt ansatte, der lægger sig op af de privates.

 • 08.03.18 Politik
  Lockout vil ramme almindelige danskere hårdt

  Lønmodtagerne ønsker en løsning for alle – ikke en lammende konflikt ! Med sine voldsomme lockout-varsler ved en kommende storkonflikt risikerer de offentlige arbejdsgivere at sætte hele den danske model på spil.

 • 02.03.18 Politik
  Vores mål er en aftale, men det ser svært ud!

  De statsansattes forhandlere arbejder stadig for en overenskomstaftale efter orienterende møde i Forligsinstitutionen i dag. Men det ser svært ud, siger topforhandler Flemming Vinther.

 • 19.12.17 Politik
  ”Løngab” og julemanden er ens

  Hvis du tror på julemanden, så er der også en chance for, at du tror på et ”løngab” på det statslige arbejdsmarked. Men de er begge illusioner og i denne artikel vil illusionen om et "løngab" briste for dig....

 • 12.12.17 Politik
  Ingen lønfest blandt de offentligt ansatte

  Det er ganske enkelt noget sludder, når Sophie Løhde påstår at lønudviklingen i det offentlige er løbet løbsk. Finansministeriet har nemlig selv været med til at lave en aftale der sikrer, at lønnen hhv. i det offentlige og private følger hinanden..