Tilmeld nyhedsbrev

Mere af det væsentlige.

Jeg kan godt lide tonen i jeres nyhedsbreve og den sunde skepsis som fremgår i mange af jeres artikler i forhold til dét, der foregår – eller ikke foregår i vores samfund, siger vores læsere typisk.
 
Modtag vores nyhedsbreve fra DenOffentlige, som udgives alle hverdage, når det væsentlige er indsamlet. DenOffentlige suppleres med særlige tema nyhedsbreve. 

FIND TIDLIGERE UDGAVER HER.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige tilbyder: 

  • Overblik på informationsstrømmen
  • Ingen betalingsmure, videndeling forudsætter fri adgang for alle
  • Nyheder, cases, blogs og debat sendt direkte

DenOffentlige sætter dagsorden

Med en læserprofil, hvor 25 procent er ledere og 10 procent ansat inden for kommunikation og medier har DenOffentlige en stærk position som dagsordensættende medie. Læg hertil, at 8 ud af 10 sætter velfærdsdebatten som et vigtigt tema, og at over halvdelen af læserne lægger vægt på at læse om ledelse og styring, og næsten halvdelen interesserer sig for innovation.

DenOffentlige favner bredt

Over 50 procent af læserne er ansat i den offentlige sektor, mens den øvrige halvdel fordeler sig på privatansatte, foreningsaktive og ikke mindst borgere med interesse for den offentlige sektor.

DenOffentlige læses ofte

Læserne sætter pris på det redaktionelle fokus, hvor vi sorterer støjen i nyhedsstrømmen fra, og alligevel favne relativt bredt om samfundsdebatten. Over 60 procent af læserne har DenOffentlige i top fem over foretrukkne medier. Ligeledes bruger over 60 procent DenOffentlige dagligt eller flere gange om ugen

DenOffentlige leverer høj kvalitet

Læserne er glade for blandingen af redaktionelt uafhængigt indhold og indhold fra udgivere. Således siger 70 procent af læserne, at det fungerer godt eller rigtigt godt at blande indholdet. Samtidig erklærer over 60 procent, at mediet har høj og rimelig høj relevans for dem i hverdagen.

VIL DU LÆSE MERE OM DenOffentlige, så har vi skrevet en artikel her, der fortæller om vores måde at drive medie på.
Nyhedsbrevet fra DenOffentlige