Halsnæs henter ny socialchef i KLK

42-årige Jakob Jensen er blevet ansat som ny chef for Social Service og Familier i Halsnæs Kommune.

Jakob Jensen kommer fra en stilling som chefkonsulent i KL's konsulentvirksomhed KLK. Her har han beskæftiget sig indgående med det sociale område og har løst opgaver for en lang række kommuner inden for blandt andet samarbejde på tværs i organisationen, kvalitet i sagsbehandlingen og effektstyring. 

"Jakob Jensen kommer med stor indsigt i de forhold, der er vigtige for, at den sociale indsats kan løses med høj kvalitet og effektivitet. Samtidig har han gennem sit arbejde som projektleder konkrete erfaringer med, hvordan resurserne kan udnyttes, så de skaber maksimal værdi for såvel borgere som ansatte. Jeg glæder mig derfor meget til at kunne byde Jakob Jensen velkommen som ny chef for Social Service og Familier i Halsnæs Kommune," udtaler direktør Lisbeth Rindom.

Selv ser Jakob Jensen også frem til at tage fat på de nye udfordringer.
 
"Et af mine fokuspunkter vil blive at udvikle kommunens arbejde med den tidlige indsats og desuden sikre, at socialområdet indgår i et aktivt samspil med resten af organisationen - bl.a. skole og dagtilbud, beskæftigelse, sundhed og ældre. Jeg glæder mig til at tage hul på det arbejde sammen med medarbejderne i Halsnæs Kommune," udtaler Jakob Jensen.
 
Jakob Jensen er uddannet cand.scient.pol og færdiggør snart en masteruddannelse i offentlig ledelse. 
 
Han tiltræder officielt 21. august og afløser Christian Lorens Hansen, der i maj stoppede som socialchef i Halsnæs Kommune. 
 
Emneord: Socialchefer, Halsnæs Kommune, Juli 2017-navne
Halsnæs Kommune på DenOffentlige.dk Halsnæs Kommune
Aktivitet: Artikler: 19 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige